Elektra laten aanleggen in Doetinchem?

Wilt u elektra laten aanleggen en zoekt u een ervaren specialist? Dan bent u bij Aannemersbedrijf GLD aan het juiste adres. In Doetinchem en omgeving voeren wij al uw elektriciteitsklussen met veel plezier uit.

Aanleg en onderhoud van elektra

Voor zowel de aanleg als het onderhoud van uw elektra kunt u contact met ons opnemen. Onze elektriciens zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektriciteit, en adviseren u graag bij het ontwerpen van technische installaties. Ook kunnen wij een elektriciteitskeuring uitvoeren. Daarbij kijken we kritisch naar uw elektronische installaties. We letten voornamelijk op aspecten die uw veiligheid in gevaar kunnen brengen. Na deze inspectie worden de eventuele gebreken rondom de elektra met u doorgenomen en samen met u maken we een plan om deze problemen te verhelpen.

Vakkundige service

In de regio Doetinchem zijn wij specialist op het gebied van elektriciteit. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een vakkundige service. Wilt u nieuwe elektriciteit aanleggen in uw woning, of stroom aansluiten in uw tuinhuis? Of heeft u een vakman nodig die uw elektra van onderhoud kan voorzien of storingen kan verhelpen? Bel ons vrijblijvend via telefoonnummer 0314 - 21 25 02 met uw vraag en wij vertellen u alles over de mogelijkheden. Voor acute problemen hebben wij een 24-uurservice, zodat u op elk moment van de dag van uw probleem af kunt worden geholpen!