Stroomstoring in Doetinchem?

Woont u in Doetinchem en heeft u last van een stroomstoring? Dit kan veel verschillende oorzaken hebben. Een overbelasting leidt vaak tot een kortsluiting, maar er zijn vele andere oorzaken mogelijk. Ga niet zelf aan de slag bij een storing, maar schakel altijd een expert in. In Doetinchem en omgeving kunt u de hulp van Aannemersbedrijf GLD inroepen. Onze specialisten kunnen het probleem snel en veilig opsporen en de stroomstoring vakkundig verhelpen. We hebben jarenlange ervaring en bieden altijd een veilige uitkomst.

Eerst een stekkerproef

Is de stroom in uw woning uitgevallen en hebben uw buren nergens last van? Dan ligt het probleem niet bij een grotere storing. Voer in dat geval eerst een stekkerproef uit. Hiermee kunt u de oorzaak van de stroomstoring meestal achterhalen.

Kunt u de oorzaak van de stroomstoring niet vinden?

Heeft de stekkerproef geen uitkomst geboden en weet u de oorzaak van de stroomstoring nog steeds niet? Neem dan contact met onze medewerkers op en bel ons op 0314 - 21 25 02. We komen vervolgens zo snel mogelijk langs om de problemen te verhelpen. Kortsluiting, stoppen doorgeslagen of of een ander geval van stroomuitval? U kunt altijd op ons rekenen.