Krachtstroom laten aanleggen in Doetinchem?

Wilt u gebruik gaan maken van een apparaat dat veel stroom verbruikt? Wilt u bijvoorbeeld een inductiekookplaat aansluiten? In dat geval kan krachtstroom aanleggen een goede optie zijn. Het is verstandig om dit aan een professional over te laten. In Doetinchem en omgeving kunt u hiervoor de experts van Aannemersbedrijf GLD inschakelen.

Krachstroom versus normale stroom

Misschien heeft u altijd gedacht dat krachtstroom een speciaal soort elektriciteit is. Dit is echter niet het geval. Krachtstroom is hetzelfde als gewone stroom, met als enig verschil dat de stroomsterkte hoger is. In plaats van een 230 voltaansluiting gaat het bij krachtstroom om 230/400 volt. De elektriciteit wordt aangesloten tussen een 3 fase aansluiting en een nulaansluiting. Tussen de fasen is de spanning ongeveer 400 volt, terwijl die tussen de fase en de nul 230 volt is. Krachtstroom kan dus wezenlijk meer vermogen leveren dan een standaard voltaansluiting.

Krachtstroom aansluiten?

Als u zware elektrische apparaten wilt gebruiken, zoals de hierboven genoemde inductiekookplaat, dan is krachtstroom aansluiten een goede keuze. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op via 0314 - 21 25 02 of vul het contactformulier in. We komen met plezier bij u in de regio Doetinchem langs om u er alles over te vertellen.